Известие

Collapse
No announcement yet.

Задните врати не се отключват отвътре.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Задните врати не се отключват отвътре.

Здравейте колеги!Помагайте,че ще откача.Проблемът е следния:Колата е Алфа 147 1.6 т.с. 105к.с. Като я заключа с бутончето от централната конзола вратите се заключват,като ги отключа пак с него ,задните врати не могат да се отварят отвътре.Отвън се отварят,отвътре не!Проверих със защитата за деца,дето е под бравата на вратата,но не става.Дали е свързано с електрониката,защото централното не ми работи от ключа,или е механична повредата?Но пък и на двете врати да се случи?Ще съм ви благодарен за съвети!

Това, че се отварят отвън, ме насочва към мисълта, че централното работи коректно и не е в него причината за проблема.

Вероятно той все пак се дължи на механичната защита за деца или на разкачени мханични връзки между ръчките и бравите.
    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 15:51.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Закачи я на MES и направи тест за заключване и отключване на вратите.Теста е наличен като се свържеш с Body-то
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
      sigpic

Comment

Благодаря ви за съветите!Оказа се чисто механичен проблем,както ме посъветва Екотроник.Просто щангата дето свързва ръчката с бравата се беше разкачила и на двете врати.Явно доста зор са видели тия ръчки,за да се откачат!Елементарно за отстраняване,но само дето се разглобяват корите.Тъкмо малко профилактика!

Comment

Working...
        X